HeroEngine Forums

HeroEngine Support => General Discussion => Topic started by: Seiko-O on Nov 25, 16, 05:28:59 AM

Title: Just uploaded new assets, whent afk while doing so,, now i can't connect?
Post by: Seiko-O on Nov 25, 16, 05:28:59 AM
 As the title states it; i was working on some new assets for my game, and after checking the directory hierarchy i started uploading. While doing so i whent afk for a few minutes to get more java, and returned to see all was fine. I closed my repo client and proceeded to fire up the blade, as i now wanted to place the new assets,,, BUT,, no luck.

 According to the blade HC20 was doing just fine, but,, the strange thing was that it both claimed my server was down (i just uploaded to it) and also it did NOT give me the option of "awaken world" but just gave me the "enter world". When i press "log on" it contacts the EU20 fine,, but nothing else happens. Is the server down, or what's happening?


 Sincerely, Leo.
Title: Re: Just uploaded new assets, whent afk while doing so,, now i can't connect?
Post by: Archwind on Nov 25, 16, 09:27:08 AM
Let it go to sleep and then it will work
Title: Re: Just uploaded new assets, whent afk while doing so,, now i can't connect?
Post by: Seiko-O on Nov 25, 16, 03:27:11 PM
have left it alone for 6 hours now,, still same problem :(
Title: Re: Just uploaded new assets, whent afk while doing so,, now i can't connect?
Post by: HE-JONATHAN on Nov 25, 16, 05:28:54 PM
Sorry for the delay in answering Family holiday here.  I went into the server and saw that for HC020 that the Repository server had disconnected.  you should be up now as that affected a few people. 

in the future if there is an issue with connection send a quick email to Support@heroengine.com and I will receive the support request faster. 

username, What Blade USEast021, USWest022 ect, world name and a brief description and I will see the alert and hop on it right away.