HeroEngine Forums
Welcome, Guest. Please login or Register for HeroCloud Account.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Malumm

Pages: [1] 2 3
1
Scripting & Programming / Re: Custom Video / Audio Settings
« on: Sep 29, 15, 01:13:50 PM »
Thanks for the reply.

2
Scripting & Programming / Custom Video / Audio Settings
« on: Sep 15, 15, 09:53:28 PM »
Hello.

Is there scripting support for custom video and audio settings on the client?

How do I simply turn off all audio in script on the client for example?

3
Thank you very much.

I took both of your advice. I integrated the remote call into the $TRAVEL system and it works now!


4
I'm working on the ability for two player's to travel to a new instance of a different area. Like sending two players from any area to an instanced dungeon.

I cannot simply call _ChangeAreaRequest( ..., ..., "new") on both players because they will end up in different instances. I'm thinking of pulling one over after the first player is loaded in the new area.

5
Hi everyone.

If two players are in the same area and instance as each other, I can do the following to access one from the other in script :

  targetAccount as NodeRef of Class _PlayerAccount = idTargetPC
  targetChar as NodeRef of Class E_playerCharacter = targetAccount.GetMyChar()


How do I create this same functionality across areas / instances?

6
General Discussion / Re: Hero Engine Developer Skype Group Chat
« on: Aug 13, 15, 01:34:52 PM »
Send me an invite please.

madsenstephen

7
General Discussion / Cursor Disappearing
« on: Jun 02, 15, 02:59:23 PM »
When using the editor, my cursor randomly disappears and will not come back until I close and re-open hero blade.

I have had this issue for a long time but now my fix of disabling the cursor and re-enabling it through script does not work anymore.

Can anyone help?
 

8
Scripting & Programming / Re: Character Rotation
« on: Sep 12, 13, 10:21:38 PM »
Thanks Cooper. The fix I found from your advice is to set the heading of the character controller in the same direction as the character's rotation is being set to.

Code: [Select]
$Behave._SendBehave(playerAccount,"heading face 180.0")

9
Scripting & Programming / [Resolved] Character Rotation
« on: Sep 10, 13, 08:06:36 PM »
Seems like this should be easy but I'm having issues rotating a player character. Rotation works great for NPCs but the ACC seems to override my rotation for player characters and revert the rotation.

I have tried this on the server :

Code: [Select]
playerPos as Vector3 = playerAccount.GetPosition()
playerRot as Vector3 = playerAccount.GetRotation()
playerRot.y += 180.0
playerAccount._TeleportPlayer(playerPos, playerRot)
 
$Behave._SendBehave(playerAccount, "input IdleType Idle")

I have tried this on the client:

Code: [Select]
RotateNode(GetPlayerCharacterNode(), 0.0, 180.0, 0.0)

10
Animation / Re: NPC animation issue
« on: May 06, 13, 05:52:39 PM »
Thank you very much for taking the time. We are urgently needing a solution to this and I have done everything I can think of in script. I have tried removing the AiAgent from the NPC to no avail. I have tried debugging the NPC but there are no prints that come up when the NPC goes back to idle for no reason. There are no timers or anything that could stop the NPCs animation in script.

11
Animation / Re: NPC animation issue
« on: May 06, 13, 12:51:10 PM »
After further testing it seems the anmation looping works but the hold doesn't. Our NPC animations will only hold for a short amount of time while the character animations will hold for the number of seconds we tell it in the behave command. I have tested through the Animation Panel and it does the same thing.

12
Animation / Re: NPC animation issue
« on: May 03, 13, 03:32:31 PM »
Hey Bennett, Thanks for the response. I am able to play the animation on the NPC and so the NodeRef is correct. I have not made any changes to the HE character controller but I will have a look there today. I have tried removing everything in code that could cause the NPC to stop it's animation.

Is there an alternative way to play animations on our NPCs that I can try?

13
Animation / NPC animation issue
« on: Apr 27, 13, 04:04:34 PM »
Hey Everyone. Does anyone know why my NPC animations will not loop anymore? I'm not sure if this has been broken since the HE2 update or maybe a recent smaller patch, but it was working before. When I play an animation on my character it works fine, but the same animation played on the NPC will not loop.

Here is my Behave command sent from the server :

$Behave._SendBehave(npcNodeRef, "anim AnimAllBody anim_name always 1 40.00 seconds false true 0.1 false")

14
Scripting & Programming / Re: Hardware Cursor PlayerClient issue
« on: Jan 07, 13, 03:41:33 PM »
Thanks! 64x64 does the trick :)

15
We are using hardware cursors with a call to SetCursor("\GUI\cursor.png") and it works great in HeroBlade. In the PlayerClient, the cursor just disappears when that call is made. Can anyone help?

Pages: [1] 2 3