HeroEngine Forums
Welcome, Guest. Please login or Register for HeroCloud Account.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Coryxinyaynix

Pages: [1] 2
1
Design & World Building / Re: Speed Tree Question
« on: Jun 07, 17, 07:45:51 PM »
Awesome Thanks for your help! This makes life so much easier.

2
Design & World Building / Speed Tree Question
« on: Jun 07, 17, 11:30:26 AM »
Hey so I am adding Trees to my terrain but I can only add them by cloning and moving them? I used other engines and they had the option to use a brush that adds trees does hero engine have the same and i just don't see it or do i have to continue the same method I've been using. ( I don't really mind it for the trees but for grass and bushes its going to be a lot to work with. )

3
Art & Art Pipeline / Re: Texture Flashing
« on: May 19, 17, 11:01:34 PM »
I found a work around

4
Art & Art Pipeline / Re: Texture Flashing
« on: May 19, 17, 05:09:15 PM »
how would i go about doing that? and I placed the object and waited like 10 min and still nothing

5
Art & Art Pipeline / Re: Texture Flashing
« on: May 19, 17, 04:22:48 PM »
MY PC

C:\HeroEngine\ArtDepot\HE\WorldofKingdoms\Assets\Meshes\Blue_Tower\Textures

REPOSITORY

//HE/WorldofKingdoms/Assets/Blue_Tower/Textures

MAYA

C:\HeroEngine\ArtDepot\HE\WorldofKingdoms\Assets\Meshes\Blue_Tower\Textures

6
Art & Art Pipeline / Re: Texture Flashing
« on: May 19, 17, 10:19:56 AM »
I am pretty sure I have already done that and it still wont load, unless maybe I'm reading that wrong

7
Art & Art Pipeline / Re: Texture Flashing
« on: May 17, 17, 10:55:53 PM »
UPDATE That folder does not exist

8
Art & Art Pipeline / Re: Texture Flashing
« on: May 17, 17, 10:45:56 PM »
ok so it shows up there but when i click on it says its not there, and talks about a different file should i place the texture in the file its looking at ?

9
Art & Art Pipeline / Re: Texture Flashing
« on: May 17, 17, 04:41:19 PM »
so i did that went back into maya and changed the directory to get the texture to to new file and it still doesnt seem to work

10
Art & Art Pipeline / Re: Texture Flashing
« on: May 17, 17, 12:27:16 PM »
so what you are saying is i need to move the texture folder to be a child of the mesh folder on both mine and the server directory and then go back into maya and set the model to get its texture from that file correct?

11
Art & Art Pipeline / Re: Texture Flashing
« on: May 16, 17, 08:04:17 PM »
yeah

12
Art & Art Pipeline / Re: Texture Flashing
« on: May 16, 17, 07:59:44 PM »
It is exactly mirrored as my directory

13
Art & Art Pipeline / Re: Texture Flashing
« on: May 16, 17, 07:56:53 PM »
no the texture one is in the texture file

14
Art & Art Pipeline / Re: Texture Flashing
« on: May 16, 17, 05:20:30 PM »
Here you go

15
Art & Art Pipeline / Re: Texture Flashing
« on: May 15, 17, 10:55:52 PM »
yep i used hero shader then for the image i used the .dds file then exported it as a static model 

Pages: [1] 2