HeroEngine Forums
Welcome, Guest. Please login or Register for HeroCloud Account.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Murkanator

Pages: [1]
1
General Discussion / [Resolved] Steam Availability
« on: Mar 05, 13, 02:46:11 AM »
Does anyone know if a finished game could potentially also be available on the steam network? i am curious about this idea and so is my staff and fans of what we are working on. Nothing wrong with a partial % hit that can add a huge fan base and make the game do well in the end overall i think.


2
Art & Art Pipeline / [Resolved] Model Thumbnails
« on: Feb 28, 13, 04:45:18 PM »
OK so we have working terrain texture thumbnails and i checked to make sure i used the _d & _n for the model textures in a test run with the repository. I still do not have model thumbnails no matter what i try,  and i can only offer these possible reasons.

1. My texture names have to many _ in them and are possibly too long of a name

2. The textures for the models are more complex as they have multiple textures all in one texture

3. OR i missed a step somewhere and now i cant remember it

Any help would be appreciated :)
 

3
Art & Art Pipeline / [Resolved] Windows & Opacity Problem
« on: Feb 18, 13, 07:25:27 PM »
I found 1 article already on this topic and tried the solution and it did not work. The solution was to use a gradient instead of a mask that did not work at all. Here is 3 pictures one in max of it working as a non hero material, the next of it as a hero material, and the last is to show we are using a gradient.

Any help would be much appreciated.



 

4
Art & Art Pipeline / [Resolved] Texture Problem
« on: Feb 18, 13, 07:22:31 PM »
Ok we ran into this funky problem today here is 3 photo's to help explain the situation first is the model in 3DS MAX. The second is the model in HeroEngine Viewer, and the third is the model inside of HeroEngine. the textures are not lining up correctly for some reason in the engine only why?

Any help would be much appreciated

5
General Discussion / [Resolved] SpeedTree
« on: Feb 06, 13, 06:52:07 PM »
Hey just wondering why since the patch, our trees have been messing up? sometimes only one of us can see them or spawning one completely crashes the instance. We cleared them all out of the repository and replaced them from original back ups but the problem remains on any previously made instance or a new one too.

Edit - Tree's made based on sample templates are fine only tree's that were affected by the patch seem to be the ones made from scratch. they were made the same way so we are not sure why only those seem to have been affected.

Pages: [1]