HeroEngine Forums
Welcome, Guest. Please login or Register for HeroCloud Account.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - mikaelperssonse

Pages: [1]
1
Developer Job Board / [Freelance] Senior 3D animator available
« on: Nov 07, 11, 03:36:54 PM »
Hello board!
I would like to offer my animation services.
With 13 years of experience from the games and post production industry I am certain I would be an asset to your production. Life has taken me to studios in Sweden, England and Canada. At Ubisoft Montréal I was part of the animation team for Assassin's Creed. I have recently finished a one year remote contract for Disney and am currently available for freelance work.

Is your project in need of animation, do get in touch!

Showreel
CV

You can reach me at, hello [at] mikaelpersson.se

2
Animation / [Resolved] Animation set crash
« on: Oct 31, 11, 10:12:01 AM »
Hello forum,
I have just started using the Hero engine because a client of mine wanted me to troubleshoot their animation export process. I've never been in touch with this editor/engine before. So I might have overlooked something. I would be happy if you could possibly let me know in that case.

I'll detail my complete process to easier see where things go wrong.

* load .fbx in Maya
* assign hero shader with proper texture
* delete 2D placement node
* launch HeroEngine Character Tools
* set path's (I've used the subst dos command to map a virtual drive, this is where I am pointing things)
* Rename top node of skeleton to Bip01
* Create SRB
* Choose static character
* Create character files
* Upload to the HE repository (under Character)
* Launch HeroBlade
* Open the Asset Library window
* Create new category for my character
* Add the .hgm item
* Add my asset to the world (I am using an empty test instance (but it has some kind of default character already loaded))

It's now the crash occurs when I try to load the animation set.
To start with the animation set roll out is empty.
I specify where the ANIMATIONSET.dat is supposed to be (the character's animation folder I suppose?)
I press Add sequence = crash.

I've tried not specifying where the ANIMATIONSET.dat is supposed to be.

I've also tried uploading the local copy of my ANIMATIONSET.dat (even thoug it's specified I only should do that if I know what I'm doing)

Nothing works. I only get crashes.

I would be most grateful if someone could point me to where things go wrong,
Mikael

Pages: [1]