HeroEngine Forums
Welcome, Guest. Please login or Register for HeroCloud Account.

Author Topic: [Resolved] Filename Invalid  (Read 1768 times)

peachpuff

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
[Resolved] Filename Invalid
« on: Dec 09, 11, 08:10:44 PM »

Hey All again,

I finally resolved my issue of the hero tools not wanting to work http://community.heroengine.com/forums/index.php/topic,1459.0.html  but when I got them up and running I tried to export animation out and when I try to give the file a name it tells me the "Filenames may not contain spaces."  so I did it again thinking I had a space in there when I typed but it still gave me that message every time I tried to export out even after I copied and pasted the name in. 
« Last Edit: Oct 26, 12, 02:03:32 PM by HE-Cooper »
Logged

HE-HERB

  • HeroEngine
  • *****
  • Posts: 530
    • View Profile
    • HeroEngine
Re: Filename Invalid
« Reply #1 on: Dec 09, 11, 08:55:21 PM »

What directory path did you export to?  Does it have a space in it?

Cheers
Logged
herb marselas
graphics guy

peachpuff

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
Re: Filename Invalid
« Reply #2 on: Dec 10, 11, 01:21:18 AM »

I open the file from C:\Users\Shayla M. Kelly\Ghostly\fbx and I tried to export to  C:\Users\Shayla M. Kelly\Ghostly\hgm
Logged

ActualFantasy

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Filename Invalid
« Reply #3 on: Dec 10, 11, 02:29:54 AM »

There are multiple spaces in that path.

C:\Users\Shayla       M.       Kelly\Ghostly\hgm

Logged

peachpuff

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
Re: Filename Invalid
« Reply #4 on: Dec 10, 11, 02:40:20 AM »

I would have to change the user name of my computer or whatever that is in order for that work ???  Isn't that kinda a permanent path for your computer?  I have never had an issue with that in the older version......  I am sad and confused now.
« Last Edit: Dec 10, 11, 02:56:02 AM by peachpuff »
Logged

ActualFantasy

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Filename Invalid
« Reply #5 on: Dec 10, 11, 03:01:53 AM »

You can make another directory/folder on your computer no problem. And then save it there in the future.
Logged

HE-HERB

  • HeroEngine
  • *****
  • Posts: 530
    • View Profile
    • HeroEngine
Re: Filename Invalid
« Reply #6 on: Dec 10, 11, 06:08:26 AM »

Exporting of your art files should be relative to your art depot directory

Have you set a local art depot?  There is an article on the wiki

Cheers
Logged
herb marselas
graphics guy

peachpuff

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
Re: Filename Invalid
« Reply #7 on: Dec 11, 11, 12:29:11 PM »

I tried the new path and I still get the message.
Logged

PN-Dwight

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 465
    • View Profile
    • Pirates' Nest
Re: Filename Invalid
« Reply #8 on: Dec 11, 11, 01:06:29 PM »

http://community.heroengine.com/forums/index.php/topic,1483.msg7729.html#msg7729

That might be of help if you already setup the correct path on your local machine.

Short version:

Create a folder in your C:/ drive and call it "HE".
Make sure that that folder has the same structure as the repository (so the HE folder on your local should have the same folders and its structure like on the repository).

Example:
C:/HE/staticassets on your local machine is the same as HE/staticassets on the repository.

Make sure that you do NOT have spaces or symbols in your filepath nor filenames nor in the heromaterial. Once you set this up correctly, go the the thread I posted and follow those steps.

peachpuff

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
Re: Filename Invalid
« Reply #9 on: Dec 11, 11, 08:26:46 PM »

I got it you work finally :)  Thanks guys!
Logged