HeroEngine Forums
Welcome, Guest. Please login or Register for HeroCloud Account.

Author Topic: [Solved] Cant get past select or create  (Read 2322 times)

GARDrealms

  • World Owners
  • ****
  • Posts: 18
    • View Profile
[Solved] Cant get past select or create
« on: Jan 11, 12, 07:20:11 PM »

So I have had everything working for a few mounths and all the suddon I login and my toon is missing, I can see everything but me, I loged out and back in and now when I select my toon I start getting errors, I can delete the toon or create one.

No one but me has been working on it for 3 days and I have not worked on the DOM or the toons in play, I did add a new guard but nothing was copied from the default and it had worked for 2 days after I added the last Guards........

18:07:45: !ERROR!HeroScript::HeroMachine::ScriptError:Node 0 not found to call method _MAKECHARACTER
18:07:45: !ERROR!System:SCRIPT ERROR: Node 0 not found to call method _MAKECHARACTER
01/11/2012 18:07:46
Call trace:
  Script _playerAccountClassMethods line 68 me[9223372055756664323]
starting method/function _ONREPLICATIONGROUPADDED
« Last Edit: Jan 16, 12, 12:36:06 PM by HE-Cooper »
Logged

GARDrealms

  • World Owners
  • ****
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: Cant get past select or create
« Reply #1 on: Jan 11, 12, 07:37:59 PM »

Edit:

OK I went away for 1/2 hour and logged back in and now I can delete but now when I create new I get errors:

Could not find specified option: Ranger
and
Could not find specified option: Wizard

when I select each.
Logged

HE-Cooper

  • *****
  • Posts: 2221
    • View Profile
Re: Cant get past select or create
« Reply #2 on: Jan 11, 12, 10:09:33 PM »

More than likely Someone has modified the default character templates on your world. I would check your script revision history and revert changes to system level scripts made in the timeline you outline.
Logged

HE-Cooper

  • *****
  • Posts: 2221
    • View Profile
Re: Cant get past select or create
« Reply #3 on: Jan 11, 12, 10:24:49 PM »

Support is investigating additional errors in your world, there also appear to be some very broken models uploaded, and possibly attached to character nodes. The investigation continues, we'll let you know.
Logged

GARDrealms

  • World Owners
  • ****
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: Cant get past select or create
« Reply #4 on: Jan 11, 12, 10:44:06 PM »

Thank you Cooper... have an awesome night..
Logged

HE-Cooper

  • *****
  • Posts: 2221
    • View Profile
Re: Cant get past select or create
« Reply #5 on: Jan 12, 12, 06:48:34 AM »

Long and short, support will have a long writeup for you. Someone in your world changed the specification for the character from female to something new and broken.
Logged