HeroEngine Forums
Welcome, Guest. Please login or Register for HeroCloud Account.

Author Topic: Stitching Issue  (Read 2372 times)

VarlBlackgem

  • World Owners
  • ****
  • Posts: 17
    • View Profile
Stitching Issue
« on: Mar 01, 13, 02:13:11 PM »

Anyone else getting a stitching problem again where seams fail to connect? Nothing I can do, log out and in, brush strength, nothing will get the stitch tool to, well, stitch. This is frustrating.  :-\
Logged

HE-Cooper

  • *****
  • Posts: 2221
    • View Profile
Re: Stitching Issue
« Reply #1 on: Mar 01, 13, 03:32:59 PM »

Is this between 2 seamless areas? Meaning it would be the edit offset you needed to change. Or is this between 2 heightmaps in the same area?

If you want to point me to the area in your world I'll check it out.
Logged

VarlBlackgem

  • World Owners
  • ****
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: Stitching Issue
« Reply #2 on: Mar 01, 13, 10:33:48 PM »

We tried to edit the offsets, and it's still not stitching. Check out wilderness area 001 along the west side. Thanks Cooper.
Logged

HE-Cooper

  • *****
  • Posts: 2221
    • View Profile
Re: Stitching Issue
« Reply #3 on: Mar 02, 13, 06:41:54 AM »

So it is heightmaps in 2 different areas then? If so that wouldn't be a stitching problem, that would be an alignment problem.
Logged

VarlBlackgem

  • World Owners
  • ****
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: Stitching Issue
« Reply #4 on: Mar 02, 13, 09:48:42 AM »

Okay, but as I said, Brax and I tried to edit the offsets and it wouldn't align either. Any other ideas?

Edit: I just found the opposite end of wilderness 001 also had a significant separation issue going on, but the stitching tool worked just fine on that end of 001. That just confuses me to no end. Heh.
« Last Edit: Mar 02, 13, 10:31:10 AM by VarlBlackgem »
Logged