HeroEngine Forums
Welcome, Guest. Please login or Register for HeroCloud Account.

Author Topic: [Resolved] Repository Browser Troubles  (Read 628 times)

Aftermath

  • World Owners
  • ****
  • Posts: 2
    • View Profile
[Resolved] Repository Browser Troubles
« on: Mar 27, 13, 10:24:25 PM »

I can't seam to find the Download for the Repository Browser.



https://account.heroengine.com/downloads - I've installed "HeroEngine Art Depot Directory Structure Installer" and "HeroEngine Art Pipeline Installer for Autodesk 3ds Max 2013 x64" from this website. Is the Repository Browser install included in one of those? If it is, I can't find out how to run the program.

Also, from my Dashboard I downloaded the "Hero Launcher". I tried run the .exe files that installed and nothing appears to happen.


Anyone have any helpful advice?
« Last Edit: Mar 28, 13, 09:44:01 AM by HE-BENNETT »
Logged

WorldWideZ

  • World Owners
  • ****
  • Posts: 524
    • View Profile
    • World Wide Zed
Re: Repository Browser Troubles
« Reply #1 on: Mar 28, 13, 03:27:43 AM »

here is a screen shot of where the repo browser is downloaded

when you d/l the hero launcher install it then the d/l and run the file from step 2 , then look in your start menu (file likes to be started there)


Logged

Aftermath

  • World Owners
  • ****
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Repository Browser Troubles
« Reply #2 on: Mar 28, 13, 09:30:58 AM »

Haha. Well, you've made me feel like a proper idiot for not seeing that before, but thank you very much!
Logged