HeroEngine Forums
Welcome, Guest. Please login or Register for HeroCloud Account.

Author Topic: Blade is crashing upon entrance  (Read 1659 times)

gaarzen

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 99
    • View Profile
Blade is crashing upon entrance
« on: Dec 20, 13, 01:05:40 PM »

Hey guys,
We created a new abilities system that seemed to work well but today the blade completely crashes as soon as we log in, before seeing any relevant errors.
Anyone has an idea on how to solve this?

Thanks :)

keeperofstars

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 998
    • View Profile
    • StarKeeper Online
Re: Blade is crashing upon entrance
« Reply #1 on: Dec 20, 13, 01:12:27 PM »

is it when you log in to the world, or when you log into a player?

If it's just when you log into a player, then you can stay logged out and make script changes. To resolve, if it's a immediate log in of the HeroBlade to the world but before you choose a character, then it becomes a tad trickier.
Logged
[img]http://screencast.com/t/x7btcSSyp3h0[\img]

gaarzen

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 99
    • View Profile
Re: Blade is crashing upon entrance
« Reply #2 on: Dec 20, 13, 02:05:21 PM »

Ok ! We were able to get in after a world spin down and shut down some systems which made the problem go away it appears and are now trying to find out what happened to it.
Isn't there an errors log file in case of a crash that we can look at? because we can't really debug such relentless Blade crashes, no errors showing up before it happens.

Thanks :)

PN-Dwight

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 465
    • View Profile
    • Pirates' Nest
Re: Blade is crashing upon entrance
« Reply #3 on: Dec 20, 13, 03:19:13 PM »

We used to be able to run the blade in debug mode by double clicking the HeroEngine logo, not sure if that still works though.

Also make sure you add an account to your main administrators in the scripts, so that even if all systems are failing, those accounts are still able to login.

gaarzen

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 99
    • View Profile
Re: Blade is crashing upon entrance
« Reply #4 on: Dec 20, 13, 07:24:50 PM »

We used to be able to run the blade in debug mode by double clicking the HeroEngine logo, not sure if that still works though.

Also make sure you add an account to your main administrators in the scripts, so that even if all systems are failing, those accounts are still able to login.

Wasn't able to find that debug mode, could sure come in handy