HeroEngine Forums
Welcome, Guest. Please login or Register for HeroCloud Account.

Author Topic: bug?  (Read 1043 times)

WorldWideZ

  • World Owners
  • ****
  • Posts: 524
    • View Profile
    • World Wide Zed
bug?
« on: Aug 10, 14, 01:45:02 AM »

Hey guys , i have been implementing group AI , and thought as i had a bunch of stuff running i might try the /aicontrol groups GUI command to examine what i had running. i got this error when trying the command

Client Script Error
SCRIPT ERROR: In function UnmarshalNode: Node not found ID=0
Time:08/10/2014 07:36:55
Call trace:
  Script collectionMarshalClassMethods line 368 me[id=9223372202568022798 class=_AgentGroupRoot,ObsSubject,CollectionUnorderedSet,collectionMarshal,collectionTransmission]
  Script collectionMarshalClassMethods line 285 me[9223372202568022798]
  Script collectionTransmissionClassMethods line 223 me[0]
  Script collectionTransmissionClassMethods line 185 me[0]
starting method/function RECEIVECOLLECTION
starting me[id=0 invalid]
Client Script: CLIENT REMOTECALL FAILURE:
From Server Script: CollectionTransmissionClassMethods:TransmitCollectionToClient
Client/Account ID: 9223372056150021549 (35BE8E969DCC11FD951AC2C13FA94596)
To Client Script: collectionTransmissionClassMethods:ReceiveCollection
In function UnmarshalNode: Node not found ID=0
Time:08/10/2014 07:36:55
Call trace:
  Script collectionMarshalClassMethods line 368 me[id=9223372202568022798 class=_AgentGroupRoot,ObsSubject,CollectionUnorderedSet,collectionMarshal,collectionTransmission]
  Script collectionMarshalClassMethods line 285 me[9223372202568022798]
  Script collectionTransmissionClassMethods line 223 me[0]
  Script collectionTransmissionClassMethods line 185 me[0]
starting method/function RECEIVECOLLECTION
starting me[id=0 invalid]


I dont think its something i have changed , was wondering if any one else has had a similar error?
Logged

FI-ScottZ

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 1407
    • View Profile
    • Forever Interactive, Inc.
Re: bug?
« Reply #1 on: Aug 10, 14, 04:33:07 PM »

I just tried that command in the edit instance of my sandbox area and the gui worked with no issue.

So, between tracing backwards via the stack trace and tracing forward from the chat command maybe you can work out where it goes wrong.  In particular, that last error line is:
Code: [Select]
UnmarshalNode( marshalDataList[1], element, true )so maybe examine what the string "marshalDataList[1]" is to possibly see why it is not resolving to a node.
« Last Edit: Aug 10, 14, 04:35:40 PM by ScottZarnke »
Logged
Scott Zarnke
Lead Programmer, Visions of Zosimos
CTO, Forever Interactive, Inc.

WorldWideZ

  • World Owners
  • ****
  • Posts: 524
    • View Profile
    • World Wide Zed
Re: bug?
« Reply #2 on: Aug 10, 14, 05:26:46 PM »

on some further investigation i have narrowed it down to either the long name i have given my groups , or because i have used a extended version of _aiagentgroup and its just no longer compatible with the GUI. At least i know it works on a clean slate cheers dude :)
Logged