HeroEngine Forums
Welcome, Guest. Please login or Register for HeroCloud Account.

Author Topic: Are lights bugged?  (Read 1771 times)

Prometheus2012

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 664
    • View Profile
    • Exile-Online
Are lights bugged?
« on: Apr 12, 15, 09:40:43 AM »

Ive made a light, placed it next to my object and it is not emitting light to the object. The texture contains a glow in the alpha and is set up with the glow options ticked in max hero material settings.

The light makes the glowing part of the object brighter, but doesnt effect the rest of the object. Is this working right, i cant seem to remember this happening before.

In the image, you can see the omni light on the left, next to a part of the mesh that has the glow on it, you can see on the right a normal part of the mesh with a glow, that is out of range of the light so is not being made brighter. You can see the light emitter is not effecting any other part of the mesh (the parts without the glow). Cheers.



« Last Edit: Apr 12, 15, 09:45:50 AM by Prometheus2012 »
Logged

HE-HERB

  • HeroEngine
  • *****
  • Posts: 530
    • View Profile
    • HeroEngine
Re: Are lights bugged?
« Reply #1 on: Apr 12, 15, 03:07:41 PM »

Both how glow works, and how the client determines which lights are affecting a piece of geometry have changed in the upcoming release.

Please test this again once the new release is out

Cheers
Logged
herb marselas
graphics guy

Prometheus2012

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 664
    • View Profile
    • Exile-Online
Re: Are lights bugged?
« Reply #2 on: Apr 13, 15, 07:32:27 AM »

Yeh will do, cheers.