HeroEngine Forums
Welcome, Guest. Please login or Register for HeroCloud Account.

Author Topic: Installation  (Read 1261 times)

creativityheaven

  • World Owners
  • ****
  • Posts: 156
    • View Profile
Installation
« on: Apr 23, 15, 02:15:43 PM »

The new installer gives me some error that it failed to install. What gives?
Logged

ConvertibleTurtle

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Installation
« Reply #1 on: Apr 23, 15, 02:18:31 PM »

Quartz.d upgrade that recently occurred will require some systems to uninstall and re-install the complete program it seems for the time being. Happened to me as well.

Make sure to uninstall pretty much everything though, as I had a few HE programs still installed the first time around and it caused a fail again.


https://community.heroengine.com/forums/index.php/topic,5749.0.html is the forum post from the HE staff that addresses it.
Logged

creativityheaven

  • World Owners
  • ****
  • Posts: 156
    • View Profile
Re: Installation
« Reply #2 on: Apr 23, 15, 03:12:26 PM »

"CONTACT SUPPORT" on the splash screen?
Logged

ConvertibleTurtle

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Installation
« Reply #3 on: Apr 25, 15, 02:25:28 PM »

That's the exact error I was receiving. After a full uninstall and re-install of the Hero Engine programs through my system it came up. Though the initial re-connect took a while, approximately 1.5 hours.
Logged

Thazager

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 1160
  • Never stop learning
    • View Profile
    • Heroes and Villains MMORPG
Re: Installation
« Reply #4 on: Apr 25, 15, 07:23:09 PM »

I have 2 worlds, where I deleted both the same in each world (all files found). I then reloaded both, the 1st one worked fine, the second did not install properly.
Logged