HeroEngine Forums
Welcome, Guest. Please login or Register for HeroCloud Account.

Author Topic: [FIXED]Quartz.E DoM: Copy To Client/Server not functioning  (Read 2571 times)

ToY-Krun

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 677
  • Support Volunteer
    • View Profile

DOM:
Create New field or enum etc on the server and attempt to copy to client results in message that they already exist.


Thanks
« Last Edit: Jun 22, 15, 03:43:50 PM by ToY-Krun »
Logged

ToY-Krun

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 677
  • Support Volunteer
    • View Profile
Re: Quartz.E DoM: Copy To Client/Server not functioning
« Reply #1 on: Jun 14, 15, 12:29:05 PM »

Update:

A bit more info...  using Either the Server DoM or the Client DoM,
creating a new field called "fieldTest" (or any other name) creates the field (or enum or whatever) on that DoM,
but attempting to use the "Copy To" button results in the following error:

Code: [Select]
Batch#53 ERROR 0GOM::checkAddFieldDefinition(16547):NAME'testField'
already present as FIELD 9223372134382021669"Batch command applied."

For now I'm manually creating fields/enums on both DoMs, taking care they are exactly the same.

Thazager

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 1160
  • Never stop learning
    • View Profile
Re: Quartz.E DoM: Copy To Client/Server not functioning
« Reply #2 on: Jun 14, 15, 04:29:27 PM »

but attempting to use the "Copy To" button results in the following error:

Code: [Select]
Batch#53 ERROR 0GOM::checkAddFieldDefinition(16547):NAME'testField'
already present as FIELD 9223372134382021669"Batch command applied."

I have seen this also, and manually have to set ours too.
Logged
Lead scripter for EO, Repop helper.
HSL Video tutorials:
https://community.heroengine.com/forums/index.php/topic,1719.msg36858.html#msg3685

ToY-Krun

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 677
  • Support Volunteer
    • View Profile
Re: Quartz.E DoM: Copy To Client/Server not functioning
« Reply #3 on: Jun 15, 15, 05:16:46 PM »

It seems likely this may be related to an issue already being investigated :

https://community.heroengine.com/forums/index.php/topic,5852.0.html

nocake

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 404
    • View Profile
    • BlightMMO
Re: Quartz.E DoM: Copy To Client/Server not functioning
« Reply #4 on: Jun 19, 15, 05:26:59 PM »

It seems likely this may be related to an issue already being investigated :

https://community.heroengine.com/forums/index.php/topic,5852.0.html

That is correct, same issue.

Use CLI commands currently as it is only the GUI in HEBlade client that is broken not the functionality.

ToY-Krun

  • General Accounts
  • *
  • Posts: 677
  • Support Volunteer
    • View Profile
Re: Quartz.E DoM: Copy To Client/Server not functioning
« Reply #5 on: Jun 22, 15, 03:43:14 PM »

Thanks guys, working just fine with Quartz.F.